Jouw eerste hulp bijbedrijfsuitjes organiseren

Ben je momenteel inspiratieloos en kan je wel wat extra hulp gebruiken voor het organiseren van een bedrijfsuitje? Maak geheid indruk op jouw collega’s met onze hulp voor het leukste uitje van het jaar.

CLASSIC BATTLECompetitie (tussen afdelingen of vestigingen), gezelligheid, teamgevoel, sportief bezig zijn en samenwerking. Oftewel de ingrediënten voor een fantastisch teamuitje. Kies voor een sterrenslag of zeskamp bij een minimale groepsgrootte van 28 personen.

Enkele voorbeeld Zeskamppakketten

Basis Zeskamp

Middel Zeskamp

Super Zeskamp

Extreem Zeskamp

Teamspirit met zeskamp

Nadat de teamindeling bekend is gemaakt gaat het programma van start. Eerst even omkleden natuurlijk, want in sportieve kleding presteren jullie het best. Om het voor iedereen duidelijk te maken wie in welk team zit, is het misschien een leuk idee om elk team zijn eigen kleur te geven. Dit kan door middel van gekleurde T-shirts of caps en het is meteen een leuke herinnering aan een sportieve dag!WARMING UP EN DE ACTIVITEITENVoordat ieder team aan de slag gaat, starten we met een warming up zodat alle spieren goed los zijn. Daarna gaan we aan slag met de stormbaan, touwtrekken, draailadder, afmatrace, reuze ski’s of levend tafelvoetbal. Het zijn maar enkele van de vele voorbeelden waaruit je kan kiezen, afhankelijk van de deelnemers en groepsgrootte. Een zeskamp brengt altijd fanatisme, hilariteit en strijd naar boven!

Vraag een offerte op maat aan!